USA profisportlane tungis kallale rasedale elukaaslasele

Postimees Sport
Copy
Von Miller.
Von Miller. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix

Politsei otsis taga Ameerika jalgpalliliiga NFLi klubi Buffalo Billsi mängijat Von Millerit, sest ta osales perevägivallajuhtumis, kus tungis kallale rasedale naisele. Politsei hakkas meest taga otsima, kuid Miller andis end ise võimudele üles.

Politsei sai kolmapäeval väljakutse Texase osariigis Dallases asuvasse Milleri koju, kus toimus vägivallaintsident. Kahekordset Super Bowli tšempioni 34-aastast Millerit süüdistatakse raseda naisega tülitsemises ja seejärel tema ründamises. Kuigi võimud pole seda kinnitanud, siis oli rünnaku alla sattunud naine Milleri tüdruksõber.

Politsei teatel lahkus Miller sündmuskohalt enne nende saabumist, samal ajal kui kannatanul tuvastati kerged vigastused. Meedia andmetel oli Miller naist lükanud, tõmmanud teda juustest ning pannud vihahoos ka käed ümber kaela.

Miller andis end võimudele üles, kuid ta pääses kautsjoni eest vabadusse. Teda on kahe aasta eest samuti kahtlustatud koduvägivallas, kuid 2021. aastal talle süüdistust ei esitatud. Texases on raseda naise ründamine kolmanda astme kuritegu ja selle eest on ette nähtud vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles