Heas hoos Eesti naiskond teenis Rahvuste liigas olulise võidu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti naiste jalgpallikoondis.
Eesti naiste jalgpallikoondis. Foto: Liisi Troska / jalgpall.ee

Eesti naiste jalgpallikoondis teenis UEFA Rahvuste liigas kolmanda järjestikuse võidu, kui võõrsli seljatati 1:0 Kasahstani esindus.

Rahvuste liiga C-taseme neljandas grupis oli täna mängus alagrupi teine positsioon. See annab ka võimaluse jätkata Rahvuste liiga sõelmängudes.

Kohtumise ainsa värava eest hoolitsesid eestlannad. Juba kuuendal minutil leidis Vlada Kubassova osava sööduga värava lähistel olnud Kristina Bannikova, kes palli kindlalt võrku toimetas. Ülejäänud kohtumise vältel toimis Eesti kaitse oivaliselt, kui vastastel lubati väravale sooritada ainult üks pealelöök, millega Karina Korki üle mängida ei suudetud.

Pärast tänast kohtumist on Eesti kindlustanud neljandas grupis endale vähemalt teise koha. Nii Eestil kui ka Iisraelil on koos 10 punkti, ent viimased pidanud ühe kohtumise vähem. Kasahstan jätkab viie silmaga kolmandal real ning viimane koht kuulub ühe silmaga Armeeniale.

Rahvuste liiga C-tasemel pääsevad sõelmängudele viie alagrupi võitjad ning veel kolm parimat teise koha naiskonda. Hetkel jääks Eesti esimesena sõelmängudelt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles