Elektrikatkestus ähvardas 250 spordisõpra üle Eesti tagasi koju saata

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Eesti sulgpalliklubide karikavõistlused Käärikul.
Eesti sulgpalliklubide karikavõistlused Käärikul. Foto: Kristi Kuuse.

Sel nädalavahetusel Käärikul toimuvad Eesti sulgpalliklubide karikavõistlused algasid korraldajatele suure peavaluga ning olid tunni kaugusel ärajäämisest.

Nimelt kadus Kääriku spordikeskuses reedel, päev enne võistluste toimumist elekter, mistõttu oli korraldusmeeskond sunnitud saali ette valmistama taskulampidega.

Kui ettevalmistustöid võib veel taskulampidega teha, siis sulgpalli mängimiseks on vaja korralikku valgustust. Kui korraldajad said teada, et elektriühendus taastatakse võib-olla alles laupäeva pärastlõunaks, tekkis juba suuremat sorti ärevus. Oli ju Kääriku spordikeskusesse kohale tulnud 250 sulgpallisõpra üle Eesti.

Korraldajate õnneks sattus võistlejate hulka Olerexi hooldustehnik Madis Mändoja, kes pakkus välja idee kasutada diiselgeneraatorit saalitulede põlema saamiseks.

«Pärast neljatunnist istumist elektrikapis õnnestus kohaliku 13-kilovatise diiselgeneraatoriga saalituled põlema saada ja võistlus sai alata. Õnneks taastus peagi ka üldelekter,» rääkis võistluste peakorraldaja Rainer Kaljumäe.

«Õnneks olid Kääriku spordikeskusel olemas enda generaatorid nii külma vee pumpamiseks kui ka söökla toimimiseks,» lisas ta.

Käärikul toimuvate sulgpalliklubide karikavõistluste otseülekannetele saab kaasa elada siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles