FC Florast lahkub neli mängijat

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ken Kallaste
Ken Kallaste Foto: FC Flora Facebooki lehekülg

Jalgpallis Eesti meistriks tulnud FC Florast lahkuvad lepingu lõppemise tõttu Henrik Ojamaa, Ken Kallaste, Mihkel Järviste ja Sten Reinkort.

16-aastaselt Inglismaale siirdunud FC Flora kasvandik, ääreründaja Ojamaa mängis klubi esindusmeeskonnas kolmel viimasel hooajal, võites selle aja jooksul kaks Eesti meistritiitlit ning aidates klubil jõuda UEFA Euroopa Konverentsiliiga alagrupiturniirile. Premium Liigas on Ojamaa nimel 86 mängu ja 21 väravat. Ründava poolkaitsja karjäär jätkub Paide Linnameeskonnas, kirjutas FC Flora kodulehel.

«Henrik Ojamaa kujunes meil üheks meeskonna liidritest, kes aitas meeskonda rasketel hetkedel. Mul on hea meel selle üle, et ta mängis siin oma parimat jalgpalli ja temast kujunes tõeline meeskonnamängija. Täname Henrikut siin veedetud aastate eest ja soovime talle edu!» ütles FC Flora spordidirektor Norbert Hurt.

«Suur tänu kōikidele FC Flora mängijatele, treeneritele, taustajōududele ning fännidele meeldejääva kolme aasta eest! Mul on väga hea meel, et sain olla osa ja anda oma panuse Flora ajalooliselt edukatele hooaegadele. Lahkun paljude vägevate mälestuste ja heade sōprade vōrra rikkamana,» sõnas Ojamaa.

FC Flora kasvandik ja varemgi pikalt klubi esindusmeeskonda kuulunud äärekaitsja Ken Kallaste kandis rohevalget särki neljal viimasel hooajal, mida kroonisid kolm Eesti meistritiitlit. Kallaste nimel on Premium Liigas 337 mängu ja 34 väravat.

«Ken on alati andnud endast kõik, võib-olla kohati rohkemgi, kui keha seda võimaldanud on. Hindame kõrgelt tema kirglikkust ja emotsiooni, mis ta meie mängu ja riietusruumi tõi. Täname Ken Kallastet siin veedetud aastate eest ja soovime talle edu edaspidiseks!» ütles Hurt.

«Otsus oli klubipoolne. Tänan nelja eduka aasta eest ja eks väljakutel näeme,» lausus Kallaste.

Tartu JK Tammeka kasvandikust keskpoolkaitsja Mihkel Järviste kuulus FC Flora koosseisu kahel viimasel hooajal ning võitis selle aja jooksul kaks Eesti meistritiitlit. Premium Liigas on tema arvel 150 mängu ja kaheksa väravat.

«Mihkel on mängija, kes seab meeskonna esikohale; mängija, keda saab usaldada ja kellele toetuda. Järgmise sammu tegemiseks vajab ta keskkonda, kus on suuremas rollis. Seetõttu näeme, et tal on mõistlik edasi liikuda. Täname Mihklit kahe siin veedetud aasta eest ja soovime talle edu!» sõnas Hurt.

«Floras oldud aeg on olnud igatpidi meeldejääv ning andnud erilisi kogemusi. Suur tänu meeskonnale, treeneritele ning kõikidele teistele klubi töötajatele, kes hoolitsesid nende kahe toreda aasta eest,» ütles Järviste.

Samuti JK Tammekast tuule tiibadesse saanud edurivimees Sten Reinkort oli FC Flora mängija kolmel viimasel aastal, kandes nii mullu kui lõppenud hooaja teisel poolel laenulepingu alusel FC Kuressaare särki. Premium Liigas on Reinkort osalenud 163 kohtumises ja kõmmutanud 40 väravat.

«Sten Reinkortil ei õnnestunud FC Flora põhiründajaks murda, mistõttu on ta kahel korral käinud laenul. Ta on kõva võitleja ja sihikindel mängijal, kes on igal treeningul andnud endast kõik. Me täname Steni meil veedetud perioodi eest ja soovime talle edu uutes väljakutsetes,» lausus Hurt.

«Soovin tänada FC Flora treenereid, staff'i, mängijaid ja fänne! Õppisin ja arenesin kogu Floras veedetud ajal väga palju ja soovin kogu klubile palju edu edaspidiseks!» ütles Reinkort.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles