Sõelmängudeks valmistuv Eesti jalgpallikoondis paneb end tugeva Euroopa koondise vastu proovile

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti jalgpallikoondise väravavaht Karl Jakob Hein saab taas Rootsi mängijate vastu end proovile panna.
Eesti jalgpallikoondise väravavaht Karl Jakob Hein saab taas Rootsi mängijate vastu end proovile panna. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste koondist ootab aasta alguses ees treeninglaager Küprosel, mille käigus toimub 12. jaanuaril maavõistlus Rootsi koondisega.

Treeninglaager saab alguse 5. jaanuaril Tallinnas. Edasi treenitakse 6.–13. jaanuarini Küprosel Paphose linna lähistel. Kohtumine Rootsi koondise vastu toimub reedel, 12. jaanuaril, täpne toimumiskoht on veel selgumisel. 

Tänavu kuulusid Eesti ja Rootsi EM-valiksarjas mõlemad F-alagruppi. Nii kodus kui ka võõrsil tuli Eestil tunnistada vastaste kindlat paremust. Kui Stockholmis tuli võtta vastu 0:2 kaotus, siis koduses Lillekülas olid kaotusnumbrid lausa 0:5.

Enne jaanuaris toimuvat kohtumist on Eesti ja Rootsi läinud väljakul vastamisi 20 korda. Seni on Rootsi võitnud 17 matši ja kolm lahingut jäänud ka viiki.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles