Äsja nukra seeria lõpetanud Rapla jäi uustulnuka rongi alla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rapla Avis Utilitase meeskond.
Rapla Avis Utilitase meeskond. Foto: Siim Solman/Eesti-Läti Ühisliiga

Tänases Eesti-Läti korvpalliliiga ainsas kohtumises võõrustas Rapla Avis Utilitas koduväljakul Riia Zellit. Külalised kontrollisid täielikult vastasseisu ja võtsid 89:68 võidu.

Rapla suutis lätlastega sammu pidada sisuliselt ainult üheksa minutit, mil tabloolt vaatas vastu 18:23 kaotusseis. Pärast seda haaras ühisliiga uustulnuk täielikult juhtohjad ning vahe hakkas järjest paisuma. Juba teise veerandaja keskpaigas kasvas vahe 20-punktiliseks ning pikemale pausile mindi Rapla 30:55 kaotusseisus.

Teisel poolajal kodumeeskond enam mingit murrangut väljakul teha ei suutnud ning nõnda võeti vastu 89:68 kaotus. Seejuures halvimal juhul vaatas tabloolt vastu 30-punktiline kaotusseis.

Rapla ridades jõudsid kahekohalise punktiskoorini ainult Martin Paasoja ja Eric Lorenzo Hunter, kelle arvele jäi vastavalt 13 ja 11 punkti. Riia Zelli särgis viskas üleplatsimehena 21 punkti Kanada tagamängija Isiah Osborne.

Raplal on käsil väga keeruline periood, sest viimasest kaheksast kohtumisest on võidetud ainult üks. See sündis möödunud nädalal, mil saadi jagu Kalev/Snabbist ja lõpetati kuuemänguline kaotusteseeria. Järjekordse võidu teeninud Zelli tõusis 10 võidu ja nelja koatusega tabelis kolmandale positsioonile, millega ollakse ka edukaim Läti meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles