Kanepi: saime mõlemad aru, et niimoodi edasi liikuda ei saa

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu abistab Kaia Kanepit treeningutel tema endine treener Andrei Luzgin.
Praegu abistab Kaia Kanepit treeningutel tema endine treener Andrei Luzgin. Foto: Peeter Langovits

Eesti parim naistennisist Kaia Kanepi teatas ootamatult eile õhtul oma koduleheküljel, et otsustasid treener Silver Karjusega koostöö lõpetada.

Täna hommikul rääkis Karjus ETV saates «Terevisioon», et koostöö katkemise taga on psühholoog Mare Pork.

«Pork suunas Kanepit vales suunas – soovisin seda koostööd lõpetada, kuid mulle ei antud selleks võimalust,» rääkis Karjus. «Mina olin nagu orkestri juht, vaatasin üldpilti laiemalt ja vastutasin tulemuse eest, korraga tekkis aga orkestrisse inimene, kes tõmbas oma karmoškat nii, et see ei sobinud ülejäänud pillidega kokku. Kuna ma ei saanud selle vastu midagi teha, polnud enam võimalik juhendamist jätkata.»

Kanepi jäi Karjuse väiteid kommenteerides napisõnaliseks. «Kui Silver nii ütles, siis nii on, ma ei hakka üldse midagi vastu vaidlema. Tema jaoks oli see ainuke põhjus,» sõnas Kanepi. «Ma üldse ei tahaks rääkida sellest, kelle juures ma käin või millist psühholoogi ma kasutan. Silver siis räägib, kui ta tahab rääkida.»   

Küsimusele, millised olid tema põhjused, vastas Kanepi: «Ma toetan Silveri nägemust.»

Kanepi sõnul hakkasid lahkhelid tekkima eelmise aasta lõpust. «See otsus küpses mõned kuud. Eks me mõlemad saime aru, et niimoodi väga edasi liikuda ei saa,» nentis ta.

Praegu abistab Kanepit treeningutel tema endine treener Andrei Luzgin, otsingud käivad ka uue juhendaja leidmiseks. «Mõnda aega saan üksinda hakkama, aga perspektiivis ei saa. Eks ikka vaikselt uue treeneri otsingud käivad, aga praegu veel ühtegi varianti pole,» lausus Kanepi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles