JÄRELVAADATAV Selver/TalTech pani Cronimeti liiga punase laterna küll paika, ent raskustega

Sport
Copy

Võrkpalli Cronimeti liiga liider Selver/TalTech teenis laupäeval punktilisa, kui alistas kodusaalis tabeli punase laterna Jekabpilsi Luši 3:0 (26:24, 25:12, 25:23). 

Selver/TalTechi resultatiivseim oli diagonaalründaja Matthew Aubrey 12 punktiga (efektiivsus +5, rünnaku 61%), tempomehed Andri Aganits ja Marx Aru toetasid teda vastavalt 11 (+10, 67%) ja 10 (+6, 80%) punktiga. Jekabpilsi Luši parimana tõi vahetusest sekkunud Kristers Landzans 6 punkti (+4, 43%).

Selver/TalTechi vastuvõtt oli 55% ja rünnak 56%. Blokist teeniti 6 punkti ja servijoonelt virutati 9 eksimuse kõrvale ka 6 ässa. 

Jekapilsi Luši vastuvõtt oli 43% ja rünnak 35%. Blokist teeniti 5 punkti ja servijoonelt virutati 5 eksimuse kõrvale 2 ässa. 

Enne mängu:

Tabeliliider Selver/TalTech pole tänavu veel kaotusekibedust tundnud: üheksa vooru järel on neil ette näidata üheksa võitu. Jekabpilsi Luši leiab samal ajal Cronimeti liiga tabeli viimaselt realt: kümnest mängust on neil ette näidata kaks võitu ja kaheksa kaotust.

Kui võistkonnad 21. oktoobril tänavu esimest korda kohtusid, jäi 3:0 (25:21, 25:23, 25:21) peale Selver/TalTech.

Tallinna klubi peatreener Andres Toobal ütleb, et vaatamata tabeliseisule ja senistele tulemustele ei saa lätlastele allahindlust teha. «Mängudele ei saa minna kuidagi poolkõva suhtumisega. Jekabpilsi puhul ei tea kunagi, millise koosseisuga nad tulevad ja mida ebastandardsem meeskond, seda keerulisem on valmistuda. Karikafinaalile mõeldes, siis kui võimalik, püüan kellelegi puhkust võimaldada, aga peame nädalavahetusel ka natuke Tartu mänguks juba valmistuma ja poolikult me midagi tegema ei hakka,» sõnas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles