JÄRELVAADATAV Tartus toimuval rahvusvahelisel sulgpalliturniiril selgitati välja parimad

Sport
Copy

Sel nädalavahetusel toimusid Tartus A. Le Coq Sport spordimajas rahvusvahelised sulgpalliturniirid Yonex Estonian Junior ja Yonex Estonian U17 International.

Esimene väljak:

Teine väljak:

Kolmas väljak:

Neljas väljak:

Enne turniiri:

Eelülesandmiste põhjal on Tartusse oodata umbes 350 sulgpallurit ligi paarikümnest riigist, neist 150 mängivad juunioride seas, ülejäänud nooremates vanuseklassides.

Reede, 8. detsember on hommikust peale eelringide päralt, laupäeval, 9. detsembril alates kella 9st mängitakse veerandfinaale ning õhtupoolikul kella 17st poolfinaale. Pühapäevaks, 10. detsembriks jäävad vaid finaalid ja neid peetakse spordimaja väljakutel alates kella 10st.

Turniiri võõrustava Triitoni klubi tänavused suurimad lootused on seotud Andrei Schmidtiga, kes krooniti kevadel kolmekordseks Eesti juunioride meistriks. Tartus on tal meie meesjuunioridest parimana kuues asetus. Eespool on Adith Karthikeyan Priya (Holland), Roko Pipunić (Horvaatia), Viktor Petrović (Serbia), Oliver Oldorff (Soome) ja Hrvoje Mavriček (Horvaatia). Paarismängus on Schmidt ja Hugo Themas asetatud teisena, favoriidid on horvaadid Mavriček ja Pipunić.

Neidude paarismängus on kõrgeim paigutus meie tänavustel juunioride meistritel Elisaveta Berikil ja Emili Pärsimil, segapaarismängus on varemgi koos tegutsenud Oldorffil ja Berikul teine asetus ning Schmidtil ja Pärsimil kolmas. Naiste üksikmängu finaalis võiks asetuste järgi kohtuda Jelena Buchberger (Horvaatia) ja Anwesha Gowda (India).

U-17 vanuseklassis on turniiri esinumbrid Marti Joost üksik- ning Joost ja Rasmus Roogsoo noormeeste paarismängus. Segapaarismängus on Roogsool ja Lumikki Liiasel ning naispaarismängus Liiasel ja Emilia Šapovaloval teine asetus, Šapovalova sai üksikmängus kahe leedulanna järel kolmanda asetuse.

Yonex Estonian Junior 2023 turniiritabelid

Yonex Estonian U17 International 2023 turniiritabelid

9.12 kohtumised järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles