Belgias algavad kardispordi Euroopa karikavõistlused

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred Alliksaar
Fred Alliksaar Foto: Vladimir Krasnoštšjokov

Sel nädalal antakse avapauk Rotaxi Euroopa Karikavõistlustele ning esimene etapp sõidetakse Belgias, Genki ringrajal.

Kõigis kolmes võistlusklassis – Junior, Senior, DD2 – osaleb enam kui 190 kardisportlast 30 riigist. Nagu heaks tavaks on saanud võtab võistlustest osa ka märkimisväärne hulk eestlasi.

Junior klassis sõidavad eestlastest Ralf Aron (Aix Racing), Remo Rahula (Talvar Racing) ja Jan-Erik Meikup (Aix Racing), Senior klassis eelmise aasta Eesti meister Aavo Talvar (Talvar Racing), Sten Dorian Piirimägi (Aix Racing) ja Mart Soo (Aix Racing).

Kiireimas DD2 klassis kihutab ainult üks eestlane, kuid see-eest on tegu Fred Alliksaarega, kes on möödunud hooaja Eesti meister Rotax Junior klassis. Kui kõik Junior ja Senior klassis sõitvad eestlased sõidavad Eesti meeskondades – Aix ja Talvar Racingus, siis Alliksaar sõidab Belgia meeskonnas G-Star Racing Raw.

Täna sõidetakse Genkis vabatreeningud, homme kvalifikatsioonsõidud ning nädalavahetusel eelsõidud ja finaalid.

Alates homsest on võimalik võistlusi jälgida ka interneti vahendusel aadressil: http://www.motorsport-events.se/racemoneuro/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles