Tuhandepealisest publikust polnud Viru Sputnikule abi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki väljak.
Jäähoki väljak. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Eesti jäähokimeistrivõistluste kolmandas finaalmängus alistas Tartu Välk-Kalev Kohtla-Järvel kohaliku Viru Sputniku 8:2 ja asus finaalseeriat juhtima 2:1 juhtima.

Kohtla-Järvele kogunenud ligi tuhandepealise publiku marulisest toetusest kodumeeskonnale seekord ei piisanud. Avakolmandik kaotati 1:2, teine kolmandik jäädi kuivale ning kaotati 0:2 ning viimase võitsid külalised Tartust 1:4.

Tartu Kalev-Välk meeskonnast tegid kahel korral skoori Anatoli Jakovlev ja Roman Andrejev, ühe värava lisasid omalt poolt Kirill Iljin, Aleksandr Titov ning Anton Jastrebov. Kodumeeskonna poolt said linnukese kirja Maksim Borovikov ja Aleksandr Smetanin.

Järgmine kohtumine toimub jälle Kohtla-Järvel ning taaskord on oodata suurt publikuhuvi. «Fännide aktiivsus kasvab igal kevadel – nii on alati olnud ja seda oli oodata ka tänavu,» rääkis meeskonna veebilehe administraator Oleg Ananjev Põhjarannikule. «Paranenud on reklaami tase, publiku arvukust on suurendanud ka Viru Sputniku suurepärane seeria poolfinaalis.»

Finaalseeria neljas kohtumine toimub eeloleval laupäeval Kohtla-Järvel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles