Eesti koondise abitreener loobub ametist ja asub juhendama FC Florat

Postimees Sport
Copy
FC Flora uus peatreener Norbert Hurt.
FC Flora uus peatreener Norbert Hurt. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

FC Flora peatreenerina alustab tööd Norbert Hurt.

Ühtlasi lahkub Hurt Eesti meeste jalgpallikoondise abitreeneri ja FC Flora spordidirektori ametikohalt.

«Mul on hea meel, et FC Flora pakub mulle järjekordselt võimalust töötada peatreenerina. Teadsin, et ühel päeval see aeg tuleb, kus ma jälle igapäevaselt treenerina töötan. Seetõttu olen väga tänulik, et mul on olnud võimalus spordidirektori tööga paralleelselt erinevate koondiste juures treenerina ametis olla. Lõpuks on treeneritöö ikkagi hariduselt minu eriala ja valdkond, kus ennast kõige kodusemalt tunnen.

Praeguses rollis on mul õnnestunud näha erinevate treenerite tegevust väga lähedalt, olen saanud palju õppida ja ideid kõrva taha panna. Spordidirektorina olen pannud palju energiat ka noortetöö arendamisele, mistõttu on meil nüüd lihtsam klubi esindusmeeskonda ja noortetööd omavahel siduda. Siit edasi keskendun peatreeneri tööle, spordidirektori ametikoht jääb esialgu täitmata,» ütles Hurt.

Norbert Hurt juhendas FC Flora esindusmeeskonda aastatel 2013-2016 ning võitis 2015. aastal Eesti meistritiitli. Seejärel töötas ta FC Flora spordidirektorina, juhendas Eesti noortekoondisi ning oli Eesti meeste koondise abitreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles