Kalev/Cramo küttis Keilale 44-punktilise varajase jõulusauna

Postimees Sport
Copy
BC Kalev/Cramo poolehoidjad.
BC Kalev/Cramo poolehoidjad. Foto: Konstantin Sednev

Paf Eesti-Läti korvpalli ühisliigas toimus täna Eesti meeskondade osavõtul üks mäng, kus Keila Coolbet kaotas koduväljakul suurelt BC Kalev/Cramole 71:115 (19:28, 17:33, 18:32, 17:22), mis tähistab Kalevi hooaja punktirekordit.

Kalev/Cramo sai aukliku kaitsega Keila vastu oma mängumootori korralikult käima ning kümne minutiga visatud 28 punkti olid selle selgeks tõestuseks. Teisel veerandil suutis Keila veel vahet hoida kümne punkti piiril, kuid kui poolaja lõpuni jäi seitse minutit ja seis oli 24:35, tegi Keila mängija Margus Pahv Rauno Nurgeri vastu ebasportliku vea.

Olukorra üle rahulolematust näidanud Pahvile määrati veel ka tehniline viga, mis ühtlasi tähendas mängust eemaldamist. Lisaks sai samas olukorras tehnilise vea Keila peatreener Peep Pahv, kes on Margus Pahvi isa. Sealt edasi tegi Kalev 26:12 spurdi ja poolajapausile mindi pealinnaklubi 61:36 juhtimisel.

Teisel poolajal mängus enam põnevust polnud ning Kalev/Cramo võitis kohtumise 115:71. Algviisikus alustanud Leemet Böckler viskas Kalevi parimana 20 punkti, noppis üheksa lauapalli ja andis neli resultatiivset söötu. 16 punkti kogunes Mihkel Kirvese arvele, 14 punktiga aitas Tallinna klubi Mikk Jurkatamm.

Keila resultatiivseim oli Kevin Johnson 15 punktiga, Kristen Kasemets viskas 13 punkti ja andis viis resultatiivset söötu, teised mängijad kahekohalist punktisummat kokku ei saanud.

Kalev/Cramo jätkab 11 võidu ja ühe kaotusega Eesti-Läti liiga liidrina, Keila Coolbet sai kuue võidu kõrvale seitsmenda kaotuse ning on punktitabelis kümnendal kohal. Kalev/Cramo järgmine liigamäng toimub järgmisel laupäeval Tabasalus Viimsi vastu. Keila kohtub teisipäeval võõrsil Tartu Ülikool Maks & Mooritsaga, kes pole suutnud Keilat kahe hooaja jooksul põhiturniiril võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles