Kristin Tattar valiti teist aastat järjest naistest maailma parimaks

Toimetas Ville Arike
Copy
Kristin Tattar mänguhoos.
Kristin Tattar mänguhoos. Foto: Kermo Benrot

Maailma karikasarja korraldav Disc Golf Pro Tour kuulutas Kristin Tattari teistkordselt aasta parima naismängija auhinna võitjaks.

Tattaril jäi seljataha unelmate hooaeg. Ta võitis kokku 12 profituuri etappi, lisaks lõpetas neljal korral poodiumi teisel astmel. Hooaja jooksul võitis ta kõik neli Majorit ehk kõrgeima kategooria võistlust, saades sellega esimeseks naiseks, kes mänginud ühe aastaga välja Suure slämmi. Lisaks triumfeeris Tattar kodustel Euroopa meistrivõistlustel sügisel kaitses ka maailmameistritiitlit.

Tattari sõnul tähendab niisugune tunnustus kirssi tordil. «Kuigi ma sellistele auhindadele pidevalt ei mõtle, on see loomulikult suureks tunnustuseks. Minu ülesandeks on teha kõik endast olenev, et olla discgolfirajal nii hea mängija kui võimalik. Kui sellega kaasnevad lisaks võitudele ka muud tunnustused, teeb see loomulikult hingele pai ja toob naeratuse näole,» ütles Tattar pressiteate vahendusel.

Uueks hooajaks kodumaal ettevalmistusi tegev Tattar on järgmise võistlusaasta kalendri enam-vähem paika saanud. «On tore näha, et Disc Golf Pro Tour on otsustanud oma pilgud varasemast rohkem Euroopa poole suunata, tuues 2024. aastal Euroopasse lausa viis eliittaseme võistlust. Lisaks sellele, et saan teist aastat järjest kodupubliku ees maailma tippmängijatega mõõtu võtta, annab selline tuuri ülesehitus võimaluse suvel ligi kaks kuud kodus või kodule võrdlemisi lähedal viibida,» rõõmustas ta.

Uus hooaeg saab avapaugu 16. veebruaril Orlandos. Tattar alustab oma hooaega suure tõenäosusega 7. märtsil, mil Texases leiab aset topeltpunktidega DGPT+ võistlus Waco Annual Charity Open.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles