Drelli ilus etteaste aitas Bullsi lähemale talveturniirile

Karl-Joosep Küngas
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Windy City Bulls/Facebook

Eesti korvpallikoondislase Henri Drelli hea hoog USAs jätkus, kui tema ilus etteaste aitas Windy City Bullsi NBA G-liigas võidule.

Bulls võõrustas koduväljakul Keskdivisjoni kuuendal positsioonil paiknevat Wisconsin Herdi. Tänu võimsale otsustavale veerandajale teeniti magus 110:102 võit, mis tõstis nende lootusi talveturniirile pääsemiseks.

Drell oli taaskord oma meeskonna üks paremaid. Eesti koondise ääremängija kontosse jäi 25 minutiga 14 punkti ja neli lauapalli. Tema +/- näitaja oli +11, mis oli Bullsi paremuselt teine. võitjate kasuks viskas üleplatsimehena mullu NBAs 38 kohtumist kirja saanud Dalen Terry 24 punkti.

Praegu mängitakse välja kohad 19. detsembril algavale hooaja vaheturniirile (Winter Showcase). Sinna pääsemiseks tuleb jõuda oma konverentsis kahe parema sekka. Bulls on võitnud 11 mängust seitse, millega tõusti kolmandale kohale. Seejuures on neil sama palju võite teisel kohal paikneva Motor City Cruise'iga, ent viimasel üks mäng vähem peetud. Juba homme peetavas kohtumises lähevadki Bulls ja Cruise vastamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles