Traagiline õnnetus nõudis 25-aastase jalgpallitähe elu

Postimees Sport
Copy
Adriano Bololo.
Adriano Bololo. Foto: @bololohahaha98/Instagram

Traagilises liiklusõnnetuses hukkus 25-aastane Brasiilia jalgpallitäht Adriano Bololo. Ta istus autos, mis liikus 60 km/h kiiruspiiranguga alas üle 120 km/h, kui sõitis vastu posti. Vaid mõni minut varem postitati autost video, kus selle juht rooli taga tantsu lõi.

Õnnetus juhtus väidetavalt novembri viimasel päeval, kui Bololo istus koos sõpradega autosse, et sõita teise linnas. The Suni info põhjal juhtis autot Joao Paulo, kes ületas lubatud sõidukiirust oluliselt.

Kui Paulo sõitis 60 km/h kiiruspiiranguga alas kaks korda kiiremini, otsustas ta rooli taga ka tantsu lüüa, teatas The Sun, et intsidendist on olemas ka video. Auto sai õnnetuses tõsiselt kannatada ja muutus peaaegu tundmatuseni (fotosid näeb siit).

Juht kaotas väidetavalt sõiduki üle kontrolli ja sõitis vastu teeäärset posti. Bololo suri kohapeal ja ülejäänud neli autos viibinud meest viidi haiglasse. Autot juhtinud Paulo ja üks kaasreisija kirjutati haiglast välja, ülejäänud kahe inimesi tervislik seisund on teadmata.

Bololo oli Brasiilias harrastatava X1 jalgpalliliiga tähtmängija. Tegemist on futsalile sarnase jalgpalli alaliigiga. Väidetavalt oli Bololol üks tütar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles