AASTA JALGPALLUR Karol Mets: sattusin Saksamaal õigel ajal õigesse rolli

Ville Arike
, reporter
Copy
Karol Metsa (vasakul) stiilinäide. Niimoodi taltsutab Eesti aasta jalgpallur Saksamaal vastaste ründajaid. Hetk Saksamaa karikavõistluste mängust St. Pauli – Schalke, Mets ennetab õhuvõitluses Sebastian Polterit.
Karol Metsa (vasakul) stiilinäide. Niimoodi taltsutab Eesti aasta jalgpallur Saksamaal vastaste ründajaid. Hetk Saksamaa karikavõistluste mängust St. Pauli – Schalke, Mets ennetab õhuvõitluses Sebastian Polterit. Foto: IMAGO/Michael Taeger/Scanpix

Esmakordselt Eesti aasta meesjalgpalluriks valitud Karol Mets teeb Saksamaal St. Pauliga teist suurepärast klubihooaega ning on ka koondises olnud üks kindlamaid tugitalasid. Ta tänas valijaid tunnustuse eest, ent tahtnuks koondisega teha parema aasta.

Mets ütles, et ta ei mõtle individuaalsetele auhindadele, aga kui see tuleb, on ta siiralt tänulik. «Eesti parima auhind tähendab mulle väga palju. Ainult üks mängija ju saab selle, see on väga suur tunnustus ja au. Eeldan, et valijad hääletavad eelkõige koondises näidatu põhjal ja tahtnuks, et koondiseaasta oleks tervikuna olnud parem,» lausus 30-aastane mängumees.

Aga kas mängulises mõttes oli lõppev aasta karjääri parim? «Suures pildis on aasta õnnestunud. Asjad on läinud nii, nagu tahtsin. Sattusin õigel ajal õigesse rolli, saan mängida niisugust mängu, mis minule sobib. Rolli sobitumine on tänavuse aasta võti, olen täpselt nii hea või halb, kui ise olen,» võttis Mets kokku aasta Hamburgi klubis FC St. Pauli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles