Kõrgliigakohtumine jäeti pealtvaataja surma tõttu pooleli

Karl Mihkel Eller
Copy
Bilbao Athleticu ja Granada mängijad väljakul.
Bilbao Athleticu ja Granada mängijad väljakul. Foto: Pepe Torres / EPA / Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliigas toimus eile Granada ja Bilbao Athleticu vahelises mängus traagiline intsident, kui tribüünil suri pealtvaataja. Meeskonnad otsustasid matši pooleli jätta ning sellega jätkatakse esmaspäeva õhtul.

Kohtumine toimus 20 000 pealtvaatajat mahutaval Granada kodustaafionil Nuevo Estadio de Los Cármenesil. Pühapäevane matš peatati 17. minutil, sest tribüünil oli toimunud midagi traagilist. Teadaolevalt sai südamerabandus üks Granada tulihingeline fänn, kes oli hooajapileti omanik.

Matši oli selleks ajaks juhtima asunud Athletic Inaki Williamsi kuuenda minuti väravast ning kui esialgu oli mängu seisak ajutine, siis pärast 20 minutit ootamist sammusid meeskonnad väljakult minema ja palusid sama teha ka publikult.

La Liga esindajad kinnitasid seejärel, et matš on edasi lükatud ja see mängitakse hiljem uuesti. Granada ütles oma avalduses, et matš peatati määramata ajaks pärast seda, kui publiku hulgas sai südamerabandus 70ndates eluaastates inimene. Klubi avaldas poolehoidja perele, sõpradele ja kogu Granada perekonnale kaastunnet.

Granada poolehoidjad aplodeerisid Athleticu väravavahile Unai Simonile, kes teavitas mängu ametnikke sellest, et tribüünil on juhtunud midagi kohutavat.

Pühapäeva öösel teatasid La Liga esindajad, et matš mängitakse lõpuni esmaspäeval algusega kell 22. Kohtumine läheb edasi Athleticu 1:0 eduseisult ja alates 18. minutist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles