CORNER 1 Kokkuvõte Maximaalsest vormel 1 hooajast ja vaade tulevikku

Postimees Sport
Copy
Vormeliäss Max Verstappen.
Vormeliäss Max Verstappen. Foto: Beata Zawrzel/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Mootorispordisaade «Corner 1» vaatab seekord tagasi 2023. aasta F1-hooajale, kus sai rohkem kui ühel tasandil küsida, mis on see, mis muudab võidusõidumaailma kuningliku sarja meelelahutuslikuks.

Kas kiruda Max Verstappeni lootusetut domineerimist või imetleda ta meisterlikkust ja nautida ülipõnevaid heitlusi ta selja taga nii rajal kui ka punktitabelis? Kas olla rõõmus, et sari liigub uutele territooriumitele või muretseda, kuidas see kõik sarja identiteeti muuta võib?

Kuidas võrrelda omavahel F1 ajaloo suurimaid domineerimisperioode? Kas Verstappenil on ka mõni nõrkus? Mis olid F1 ajaloo kolmanda möödumiste arvuga hooaja põnevaimad etapid ja säravaimad esitused?

Saate teisest poolest ei puudu ka väike vaade tulevikku, sest arutluse alla tulevad nii tehnilised regulatsioonid, biokütused, vormel 1 sarja jätkusuutlikkus, naissoost vormelipilootidele keskenduva F1 Academy esimene aasta, uued rajad ning muidugi Paul Aron.

Saate vedajateks on mootorispordimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles