Kaido Kaaberma: Beljajeval jagus närvi ja ta võttis end hästi kokku

Ville Arike
, reporter
Copy
Võidukas Eesti epeenaiskond Vancouveris rõõmustamas: Julia Beljajeva (vasakult), Kristina Kuusk, Nelli Differt, Irina Embrich.
Võidukas Eesti epeenaiskond Vancouveris rõõmustamas: Julia Beljajeva (vasakult), Kristina Kuusk, Nelli Differt, Irina Embrich. Foto: Facebook / FIE - International Fencing Federation / BizziTeam

Läinud ööl Vancouveris MK-etapi võitnud Eesti epeenaiskond oli viimati saanud esikoha ligi kaks ja pool aastat tagasi, mil Tokyos tuldi olümpiavõitjaks. Nüüdse edu järel ütles peatreener Kaido Kaaberma, et hoolealused võitlesid kõvasti ja see tõigi edu.

Esmalt tuleb meenutada, et eelmisel, Legnanos peetud MK-etapil ja selle järel käisid Eesti vehklemisest üle parajad tormituuled. Tokyo individuaalne olümpiapronks Katrina Lehis teatas alaliidule 20. novembril saadetud avalduses, et ei näe võimalust koondist praegu võistkonnavõistlustel esindada. Sellele vastasid mõni päev hiljem omapoolse kirjaga Nelli Differt, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva, kus teatasid, et austavad Lehise soovi temaga mitte arvestada ning jätkavad eesmärkide püüdmist ilma temata.

Sellega jäid intriigid seljataha. Vancouveris tehti uue alguse ots lahti parimal võimalikul moel. Sotsiaalmeedia vahendusel Eestisse jõudnud lühikestes videoklippides oli hästi näha, kuidas naiskond kokku hoidis, kuidas üksteist ergutati ja edu korral koos rõõmustati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles