VIDEO Kreeka vägilane püstitas NBAs võimsa punktirekordi, kohtumine lõppes jällegi rüselusega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo Foto: AP Morry Gash / Scanpix

Maailma tugevaimas korvpalliliigas NBA püstitas Kreeka tähtmängija Giannis Antetoukounmpo punktirekordi, kui ta aitas enda koduklubi Milwaukee Bucksi 140:126 võidule Indiana Pacersi vastu.

Karjääri jooksul kaheksandat korda üle 50 punkti visanud Antetokounmpo arvele jäi võidumängus lausa 64 punkti. Seejuures seda suurepärase visketabavuse juures. Väljakult tabas kreeklane 28st 20 ning vabaviskeid 32st 24.

Alates tänasest hoiab Antetokounmpo ka Bucksi punktirekordit, mis kuulus 2006. aastast tagamängijale Michael Reddile. Toona suutis 2008. aastal ka olümpiavõitjaks kroonitud Redd visata 57 silma.

Kohtumine lõppes vaatamata kodumeeskonna võidule ikkagi rüselusega. Probleem seisnes selles, et Antetokounmpo soovis endale rekordi puhul mängupalli. Kreeka korvpallitäht soovis selle esmalt anda Damian Lillardile, kes jõudis ajaloo parimate kaugviskajate edetabelis viiendale positsioonile. Indiana mehed aga jalutasid palliga minema ning see tekitas Bucksi meestes ja eelkõige Antetokounmpos pahameelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles