VIDEO Rovanperä põrutas ralliautoga McDonald'sisse (1)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak valamas mullu oktoobris šampusega üle esimest korda maailmameistriks kroonitud Kalle Rovanperä.
Ott Tänak valamas mullu oktoobris šampusega üle esimest korda maailmameistriks kroonitud Kalle Rovanperä. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Teist aastat järjest autoralli maailmameistriks tulnud Kalle Rovanperäle korraldati neljapäeval sünnilinnas Jyväskyläs suur vastuvõtt. Ühel hetkel kuulsid kohalikud aga McDonald'si juures kummalist müra ja peagi märgati, et drive-in restorani oli põrutanud Rovanperä ja seda pesuehtsa Toyota Yaris Rally1-autoga.

Rovnaperä ja kaardilugeja Jonne Halttunen pakkusid enam kui tuhandepealisele publikule talvises Jyväskyläs meelelahtutust ja silmailu. Pärast seda hakkas meestel ilmselt aga nälg näpistama, sest võistlusautoga tiirutati McDonald'si drive-in alale. Vaata videot Iltalehti veebilehel.

Iivo Nurmi ei uskunud oma silmi, kui nägi, mis auto tema juures drive-in'is koha sisse võttis. Rovanperä ootas tähelepanu püüdnud autoga viisakalt järjekorras. Kuigi ralliautod on suviti linnas tavaline nähtus, siis McDonald'si järjekorras neid juba naljalt ei märka.

«Kalle esitas tellimuse, sai selle kätte ja jätkas teekonda Toyota garaaži suunas,» kirjeldas Nurmi Iltalehtile.

Kõik toimus aga väga kiiresti, sest Rovanperä ei jäänud kohapeale lobisema ja kõhutäidet nautima. «Ma tõesti ei tea, mida Kalle tellis,» naeris Nurmi küsimuse peale, mida kahekordne maailmameister süüa võis.

Kalle Rovanperä Jyväskylä kesklinnas rahvale show'd tegemas:

Rovanperä on kahel aasta järjest tulnud autoralli maailmameistriks, kuid 2024. aastal on ta otsustanud kaasa teha vaid valitud MM-etappidel ning ei võitle suure tiitli nimel. Ülejärgmisel aastal on ta aga lubanud kaardilugeja Halttuneniga tagasi tulla ning teha kõik, et võita kolmas MM-tiitel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles