Üheksakordne maailmameister naaseb MM-sarja uues rollis

Karl Mihkel Eller
Copy
2019. aasta Tšiili MM-ralli esikolmik. Keskel tol aasta maailmameistriks tulnud Ott Tänak ja Martin Järveoja (Toyota). Teise koha said toona Citröeniga sõitnud Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia, kolmandaks tulid Hyundai sõitjad Sébastien Loeb ja Daniel Elena (paremal).
2019. aasta Tšiili MM-ralli esikolmik. Keskel tol aasta maailmameistriks tulnud Ott Tänak ja Martin Järveoja (Toyota). Teise koha said toona Citröeniga sõitnud Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia, kolmandaks tulid Hyundai sõitjad Sébastien Loeb ja Daniel Elena (paremal). Foto: Bastien Baudin / Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Sébastien Loebi kaardilugejana üheksakordseks ralli maailmameistriks tulnud Daniel Elena hakkab uuel aastal juhendama Boliivia vendadest WRC2-sõitjaid, Marco ja Bruno Bulaciat.

Monacost pärit Elena oli 24 aastat Loebi kaardilugeja. Selle aja jooksul jõudsid nad üheksa MM-tiitlini ja võtsid 79 rallivõitu. 51-aastane Elena hakkab 2024. aastal taas regulaarselt MM-sarja ralliparkides käima, seda Marco ja Bruno Bulacia abistajana.

Bulaciad jätkavad WRC2-sarjas sõitmist, neist vanem vend, 23-aastane Marco on WRC2-klassis saavutanud kuus poodiumikohta, noorem vend, 21-aastane Bruno lõpetas alles oma teise aasta MM-sarjas.

Kuigi meeste järgmise aasta plaane täielikult veel ei avaldata, siis arvestades kogenud taustajõudu, on lootust neid näha mitmetel MM-etappidel. «Meil on väga hea meel, et Daniel Elena liitub meie meeskonnaga, et juhendada meid spordis ja anda tehnilisi nippe,» selgitas Marco Bulacia WRC veebilehele.

«Mul on hea meel olla osa Bruno ja Marco Bulacia meeskonnast autoralli MM-sarjas. Usun, et nende mõlema motivatsiooniga läheme võitude järele,» ütles Elena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles