Norralased avaldasid Rehemaa kukkumiskohast foto

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Eesti murdmaasuusatamise koondise peatreener Aivar Rehemaa.
Eesti murdmaasuusatamise koondise peatreener Aivar Rehemaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste murdmaasuusakoondise peatreener Aivar Rehemaa kukkus Norras Trondheimis suuski testides õnnetult ja teda ootab pärastlõunal ees operatsioon. Norra väljaanne VG jagas fotot, kus eestlane nende teadmise kohaselt kukkus.

Eesti suusaliidu teate kohaselt oli testinõlva pidurdusala ilmastikuoludest tulenevalt jäine ja pidurdusala lõpp korraldajate poolt aiaga tähistamata. Pidurdusala lõppes kaks meetri kõrguse järsakuga, kust Rehemaa õnnetult alla kukkus ning selgroo ühte lüli vigastas.

Rehemaale osutati kohest arstiabi ja toimetati haiglasse parimate Norra arstide hoole alla, kus pärastlõunal ootab ees ka operatsioon. Esialgse info kohaselt ei ole liikumisvõime Rehemaal kahjustada saanud ja operatsiooni järgselt on ees ootamas kaks-kolm kuud taastusravi, peale mida saab Rehemaa taas jätkata oma lemmikalaga – murdmaasuusatamisega – tegelemist. Vaata fotot kukkumiskohast SIIT.

VG vahetas paar sõna ka Eesti murdmaasuusataja Kaidy Kaasikuga, kes sõnas: «See on väga halb olukord. Loodan, et temaga läheb kõik hästi.»

Trondheimi MK-etapi tegevjuht Kristin Mürer Stemland sõnas, et korraldajatel pole Rehemaa õnnetuse kohta praegu väga palju infot. Ta lisas, et ei saa praegu vastata, kas rada oli halvasti tähistatud või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles