Aivar Rehemaale tehtud operatsioon kulges edukalt

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Eesti murdmaasuusakoondise juht, endine tippsuusataja Aivar Rehemaa.
Eesti murdmaasuusakoondise juht, endine tippsuusataja Aivar Rehemaa. Foto: Maarius Suviste

Eesti Suusaliit teatas, et täna Norras Trondheimi MK-etapi eel suuski testides kukkunud ja selgroo ühte lüli vigastanud Aivar Rehemaale tehtud operatsioon läks arstide hinnangul edukalt ja nüüd algab taastumise protsess.

Rehemaa sõnul on tema enesetunne pärast lõikust hommikuga võrreldes märkimisväärselt parem ja jalad liiguvad kenasti. Edasine tegevuskava selgub lähipäevil ja lähtub arstide soovitustest ning üldisest taastumise protsessist.

Suusaliidu täna lõuna paiku Eesti meediamajade postkasti jõudnud teate kohaselt oli testinõlva pidurdusala ilmastikuoludest tulenevalt jäine ja pidurdusala lõpp korraldajate poolt aiaga tähistamata. Pidurdusala lõppes kaks meetri kõrguse järsakuga, kust Rehemaa õnnetult alla kukkus ning selgroo ühte lüli vigastas.

Rehemaale osutati kohest arstiabi ja toimetati haiglasse parimate Norra arstide hoole alla, kus pärastlõunal ootas ees ka operatsioon. 

Trondheimi MK-etapi tegevjuht Kristin Mürer Stemland sõnas väljaandele VG, et korraldajatel pole Rehemaa õnnetuse kohta praegu väga palju infot. Ta lisas, et ei saa praegu vastata, kas rada oli halvasti tähistatud või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles