Selgroogu vigastanud ja operatsioonil käinud Rehemaa kartis, et on halvatud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti murdmaasuusakoondise juht, endine tippsuusataja Aivar Rehemaa.
Eesti murdmaasuusakoondise juht, endine tippsuusataja Aivar Rehemaa. Foto: Maarius Suviste

Norras Trondheimis suuski testides õnnetult kukkunud ja operatsioonil käinud Eesti murdmaasuusakoondise pealik Aivar Rehemaa teeb taas esimesi samme.

Laupäeva varahommikul Norras suuski testides kukkunud ja selgroo ühte lüli vigastanud Rehemaa taastub operatsioonist, mis arstide sõnul ka edukalt läks. Endine tippsportlane selgitas Soome Rahvusringhäälingule antud usutluses, et tunneb end oluliselt paremini kui mõned päevad tagasi.

«Laupäeval oli olukord väga halb, ent täna juba oluliselt parem. Olen saanud veidi haiglas jalutada,» lausus Rehemaa. «Olen saanud palju toetavaid sõnumeid ja olen selle üle tänulik. Eriti arvestades seda, mis tegelikult juhtus.»

Eesti murdmaasuusakoondise pealik meenutas ka veidi õnnetust, kus ta kartis kõige hullemat ehk halvatust. «Mäletan igat sekundit, kuigi ei tahaks. Püüdsin viivitamatult näha, kas suudan jalgu liigutada ja suutsin. Olukord oli väga hirmus, aga lõpuks mul ikka vedas täielikult,» jätkas Rehemaa, kes ei soovinud Norra MK-etapi korraldajaid kordagi kritiseerida või noomida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles