Vaata, millise rahasummaga premeerib Tallinn EM-tiitli võitnud Eneli Jefimovat ja tema treenerit

Postimees Sport
Copy
Ujumise lühiraja Euroopa meistrivõistlustel kuld- ja hõbemedali võitnud Eneli Jefimova vastuvõtt Talllinna Lennujaamas. Pildil on lisaks treener Henry Hein.
Ujumise lühiraja Euroopa meistrivõistlustel kuld- ja hõbemedali võitnud Eneli Jefimova vastuvõtt Talllinna Lennujaamas. Pildil on lisaks treener Henry Hein. Foto: Tairo Lutter

​Tallinna linnavalitsus eraldas Tallinna kultuuri- ja spordiametile reservfondist 10 000 eurot, et toetada ja tunnustada lühirajaujumise Euroopa meistrivõistlustel silma paistnud tallinlase Eneli Jefimova ja tema treeneri Henry Heina saavutusi.

Abilinnapea Tiit Terik märkis, et hiljuti Tallinna aasta sportlase tiitliga pärjatud Eneli Jefimova saavutus on suurepärane näide sellest, kuidas pühendumine ja visadus viivad meistritiitliteni. «Linnavalitsus toetab tallinlastest sportlasi, kes on rahvusvahelistel tiitlivõistlustel silma paistnud ning Eestit edukalt esindanud. Oleme uhked Eneli Jefimova ja tema treeneri Henry Heina üle ning usume, et nende edulugu innustab ka teisi noori sportlasi,» sõnas abilinnapea.

16-aastane Jefimova võitis 5.–10. detsembrini Bukarestis toimunud lühirajaujumise täiskasvanute Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali 100 m rinnuliujumises ja hõbemedali 50 m rinnuliujumises. Eneli Jefimovat premeeritakse 6800 euroga, tema treener Henry Hein saab preemiaks 3200 eurot.

Tallinn tunnustab tallinlastest sportlaste ja nende treenerite kõrgeid sportlikke saavutusi nii olümpiamängudel, maailmameistrivõistlustel, Euroopa meistrivõistlustel kui ka Euroopa mängudel. Rohkem infot toetuste jagamise korra kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles