Seninägematut hirmu kogenud Rehemaa ihkab kahe kuu pärast taas suuskadel olla

Copy
Läheb veel mõni päev ja Aivar Rehemaa saab taas minna suusaraja äärde.
Läheb veel mõni päev ja Aivar Rehemaa saab taas minna suusaraja äärde. Foto: Arvo Meeks

Laupäeva varahommikul Trondheimis suuskade testimisel selga vigastanud ja samal päeval lõikusel käinud Eesti murdmaakoondise pealik Aivar Rehemaa astus kohalikust haiglast esmaspäeva pärastlõunal videopildi vahendusel Eesti ajakirjanike ette ning näitas kohe, et huumorisoon õnnetuses viga ei saanud. «Mõtlesin, et teeksin toa ka korda, aga arstid käskisid paigal püsida,» ütles ta muheldes.

Jutuajamise ametliku osa juurde minnes tänas Rehemaa kõiki, kes on tema pärast muret tundnud ja toetavaid sõnumeid saatnud. «Tänan perekonda, lähedasi, sõpru ja tuttavaid. Kui iga päev tööd teed, siis ei saa arugi, et minu tegemised nii paljudele korda lähevad. Kui midagi niisugust juhtub, on südantsoojendav, et läheb nii paljudele inimestele korda. Järelikult ajame õiget asja. Kogu FISi (rahvusvaheline suusaliit – toim) pere ja järgmise aasta MMi korraldajad on olnud väga toetavad ja abivalmid,» alustas Rehemaa. Kõneks olev MM toimub nimelt Trondheimis.

Teemat «Mis juhtus?» alustas Rehemaa veidi kaugemalt. «Sügisel ja talve alguses tundus, et kõik asjad sujusid hästi. Meeskonnas, koostöö alaliiduga, lumelaagris, esimene MK-etapp Rukal. Hakkas tekkima tunne, et varsti olen kuulikindel, saab kõikide asjadega hakkama. Kuigi kõrvalt öeldi, et ära rapsi nii palju. Pärast Rukat tundus, et Östersundis ja Trondheimis tulevad ka väga head tulemused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles