Maailmameister hoidis mitu kuud suurt saladust

Postimees Sport
Copy
Kaisa Mäkäräinen
Kaisa Mäkäräinen Foto: Antti Aimo-Koivisto / www.imago-images.de / Scanpix

13 aastat tagasi laskesuusatamise maailmameistriks tulnud soomlanna Kaisa Mäkäräinen võitis koos teise endise laskesuusataja Mari Ederiga populaarse tõsielusaate Amazing Race Soome versiooni. Kuna naine ise teadis juba augustis, et on saate võitja, tuli tal mitu kuud hoida suurt saladust, mille ta avaldas enne vaid ühele inimesele.

Soome telekanalis Nelonen näidatud Amazing Race’i võitnud Mäkäräinen ja Eder võitsid kumbki 15 000 euro suuruse preemia. «Alates augustist, pärast finaalsaate salvestamist, olen kõigest vaikinud. Teadis vaid üks inimene,» rääkis Mäkäräinen Soome rahvusringhäälingule (YLE), kes kommenteeris nädalavahetusel Soome televisioonis Lenzerheide MK-etappi.

40-aastase Mäkäräineni ümber käivad endiselt spekulatsioonid, et ehk proovib 2020. aasta sportlaskarjäärile joone alla tõmmanud soomlanna mõnel MK-etapil tagasitulekut. Üheks võimaluseks pakuti märtsis Soomes Kontiolahtis toimuvat MK-etappi. Teda võibki seal osalemas näha, kuid hoopis uues rollis.

«Läbisin kohtunikueksami ja mul on kogemuste saamiseks vaja võistlusi,» kommenteeris Mäkäräinen, kuid jäi endale kindlaks, et võistlejana ta MK-sarja enam ei ihka. «See pole reaalne ja seda ei juhtu. Naljakas, et sellised jutud kerkivad juba pelgalt siis, kui mind nähakse mõnel spordiüritusel. Isegi laulja ei lõpeta laulmist täielikult, isegi kui ta lõpetab laval käimise,» tõdes Mäkäräinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles