Keila sai eurosarjas 20-punktilise võidu

Karl Mihkel Eller
Copy
Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv (keskel).
Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv (keskel). Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Põhja-Euroopa korvpalliliigas (ENBL) sai Keila Coolbet teise võidu, alistades võõrsil liiga punase laterna Tšehhi klubi Brno 93:73.

Koduväljakul mänginud Brno pakkus küll 20:20 viigiga lõppenud esimesel veerandajal vastupanud, kuid teise perioodi lõpus hoogu läinud ja korraks ka 12 punktiga juhtima asunud Keila läks poolajapausile 49:40 eduseisul.

Teisel poolajal asus Brno uuesti vahet väiksemaks tegema, jõudes Keilast korraks punkti kaugusele 56:57, kuid siis tegid Keila mängijad 12:0 spurdi ning kuigi kolmanda veerandi viimane kord jäi kodumeeskonnale, siis otsustavale perioodile mindi vastu Eesti klubi 69:58 juhtimisel.

Neljandal veerandil ei lasknud Keila end lõdvaks, vaid lisas ainult hoogu juurde. Nii saadi vahepeal kätte ka 26-punktiline edu, kuid viimasel minutil võeti käik välja ja otsustav veerand võideti 24:15 ning kogu mäng 93:73.

Kevin Johnson viskas Keila parimana 24 punkti, Kristen Kasemets sai kirja 22 punkti, noppis 7 lauapalli ja andis 5 resultatiivset söötu. Vastaste resultatiivseim oli Portugali passiga Gregory Lee, kes viskas 18 punkti ja võttis 10 lauapalli.

Keila on neljast mängust saanud kaks võitu ja kaks kaotust ning on B-grupis viiendal kohal. Järgmine ENBLi mäng toimub Eesti klubi jaoks jaanuaris, kui sõidetakse Poolasse ja kohtutakse tabeli kolmanda Zielona Goraga. Sel reedel võõrustatakse Paf Eesti-Läti ühisliigas Viimsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles