Aitame Henri Drelli NBA Tähtede mängule (2)

Postimees Sport
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Chicago Bulls / X

Eesti korvpallikoondislane Henri Drell kuulub Chicago Bullsi hingekirja ning seetõttu on ta üheks kandidaadiks ka 2024. aasta NBA Tähtede mängule.

NBA Tähtede mängu rahvahääletus algas 19. detsembril ning kestab 20. jaanuarini. Esimest korda on sinna võimalik hääletada ka Chicago Bullsiga käed löönud Henri Drell. Seejuures saab iga inimene hääle anda korra ööpäevas. Hääle saab anda siin.

Drell kuulub Idakonverentsi eesliini mängumeeste hulka ning seetõttu tuleb tal Tähtede mängule pääsemiseks heidelda selliste suurkujudega nagu Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid, Jayson Tatum, Jaylen Brown ja veel paljud teised.

Tähtede mängule hääletus koosneb kolmest osast. Rahvahääletus moodustab 50 protsenti sellest ning neljandik otsustusõigusest kuulub mängijatele ja USA spordimeediale.

Kui mõned aastad tagasi otsustasid ainult fännid, kes pääsevad Tähtede mängul algviisikutesse, siis hiljuti muudeti seda reeglit. Põhjuseks olid Kobe Bryant ja Zaza Phatšulia.

Nimelt hääletasid fännid Bryanti 2016. aastal vaatamata keskpärastele tulemustele ikkagi algrivistusse, jättes sellega välja mitmed mängijad, kes väärinuks seda kohta. Phatšulia puhul hääletasid Gruusia korvpallifännid oma sangari poolt nõnda palju, et ta teenis rollimängijana samal aastal neljanda koha. Grusiini jäi Tähede mängust lahutama 14 228 häält. 2017. aastal teenis Phatšulia juba hääletusel teise koha, ent selleks ajaks oli reegleid juba muudetud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles