AMETLIK M-Sport teatas viimaks tuleva MM-hooaja koosseisu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Adrien Fourmaux on üks kahest M-Spordi sõitjast.
Adrien Fourmaux on üks kahest M-Spordi sõitjast. Foto: Eero Vabamägi

Ott Tänakust ilma jäänud M-Spordi autorallitiim teatas viimaks, kellega tulevale hooajale vastu minnakse.

Ford Puma hübriidautoga teevad täishooaja kaasa Adrien Fourmaux (28) ja Grégoire Munster (24).

Fourmaux kuulub M-Spordi süsteemi juba 2019. aastast. Kaks hooaega hiljem tegi ta WRC masinaga debüüdi. Prantslasel on vööl ka korralikult hübriidauto kogemust: eelmisel hooajal tegi ta Pumaga ühe, mullu kümme starti.

«Olen õnnelik, et saan 2024. aastal Rally1 naasta. See oligi eelmise hooaja peamine eesmärk,» ütles Foumaux pressiteates. «Nautisin 2023. aastal arengut Fiesta Rally2ga. Arvan, et see aitab kaasa ka Rally1 autos olles. Tuleb väga huvitav hooaeg, eriti tänu uuele regulatsioonile ja punktisüsteemile.»

Munster on tippkonkurentsi mõistes veel roheline. Ta tegi Rally1 debüüdi tänavu septembri lõpus Tšiilis. Mõned nädalad hiljem kihutas belglane Pumaga ka Kesk-Euroopa teedel. Talle avas ukse Kreeka ärimees, mõnikord oma lõbuks rooli keerav Jourdan Serderidis.

«WRC2s peaaegu täishooaja (2023) kaasategemine oli väga positiivne. Sain esimest korda näha lähedalt WRCs toimuvat ja kilomeetreid koguda. Kaks starti Pumaga valmistasid mind ette 2024. aastaks,» rääkis Munster.

«Ootan huviga Monte Carlo starti. Eesmärk on saada mõned head tulemused ja iga ralliga tempot parandada. Üritan vigu vältida ja kogemusi hankida.»

Uus hooaeg algab 25. jaanuaril Monte Carlos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles