Kriisa tegi kaksikduubli ja aitas koduülikooli olulise võiduni (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Kerr Kriisa
Kerr Kriisa Foto: @wvuhoops/Instagram

Eesti korvpallikoondislane Kerr Kriisa koduülikool West Virginia Mountaineers võttis USA üliõpilasliigas hooaja viienda võidu, kui kodusaalis alistati 91:81 Toledo Rockets. 22-aastase eestlase arvele kogunes 12 punkti ja 10 resultatiivset söötu. Ühtlasi sai Kriisa West Virginiaga kirja esimese võidu.

Enam kui 10 000 pealtvaataja silme all toimunud kohtumises kuulus Kriisa West Virginia algviisikusse. Kevadel Arizonast lahkunud Kriisa debüüt uue võistkonna eest venis detsembri keskpaigani, sest kandis seni mängukeeldu, mis määrati talle n-ö NCAAs keelatud hüvede saamise eest.

Oma kolmandas mängus Mountaineersi eest oli ta esimest korda võidukas. Kuigi esimeses mängus oli tal hea viskekäsi, tuli West Virginial vastu võtta kaotus. Teises mängus ei olnud jällegi eestlase päev ning samuti tuli tunda kaotusvalu. Nüüd sai Kriisa koos West Virginiaga esimese võidu.

Kriisa sai 32 mänguminuti jooksul hakkama kaksikduubliga. 12 punktist lõviosa ehk 9 tulid kaugviskejoonelt, lisaks tabas ta ühe viske väljakult ning realiseeris kahest vabaviskest ühe. Ühtlasi jäi tema arvele kaks lauapalli.

West Virginia jaoks oli seitsme kaotuse kõrvale tegemist viienda võiduga. Selle aasta sees kohtutakse veel kodusaalis Ohio State’iga, see mäng peetakse Eesti aja järgi aasta viimase päeva esimestel tundidel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles