VIDEOD Anthony Joshua oli nii võimas, et polnud mõtet edasi poksida

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Anthony Joshua pärast Otto Wallini alistamist.
Anthony Joshua pärast Otto Wallini alistamist. Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Scanpix

Saudi Araabia pealinnas Riyadhis käisid läinud ööl poksiringis kaks kindamaailma raskekaalu suurnime: Deontay Wilder ja Anthony Joshua.

Wilder sai profikarjääri kolmanda kaotuse, kui jäi alla Uus-Meremaalt pärit Joseph Parkerile. Eksperdid raporteerisid, et kunagi maailma absoluutsesse tippu kuulnud ameeriklane oli enda hale vari, Parker aga elu parimas vormis.

Ehkki lõpuks võitis maakera kuklapoolelt pärit mees kohtunike ühehäälse otsusega (118:110, 120:108 ja 118:111), polnud kaheksandas raundis kaugel ka nokaut. Muide, lisaks Parkerile on Wilderi suutnud alistada vaid üks mees: Tyson Fury.

Wilder vs. Parker:

Kui Wilder jäi oma parematest päevadest kaugele, siis 34-aastane Joshua teenis ekspertidelt kiidusõnu. Tema vastaseks oli Otto Wallin ning matš lõpetati pärast viiendat raundi tehnilise nokaudiga, sest rootslase taustajõudude arvates polnud mingit mõtet edasi poksida.

Pärast kahel korral Oleksandr Ussõkile kaotamist on Joshua nüüd võitnud kolm matši järjest. Ta on karjääris võitnud 27 võitlust ja kaotanud kolm, Wallini saldo on 26:2.

Joshua vs. Wallin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles