Kõik leegionärid keerasid Euroliiga klubile selja

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Tel Avivi Maccabi Bonzie Colson (vasakul) ja Josh Nebo (paremal) takistamas Madridi Reali koljatit Walter Tavarest (palliga).
Tel Avivi Maccabi Bonzie Colson (vasakul) ja Josh Nebo (paremal) takistamas Madridi Reali koljatit Walter Tavarest (palliga). Foto: ANDREJ CUKIC / EPA / SCANPIX

Korvpalli Euroliiga klubi Tel Avivi Maccabi kaotas koduliigas mängu. See pole iseenesest midagi šokeerivat, küll kergitab aga kulme tõik, et Maccabi pidi Haifa Hapoeli vastu tegutsema välismängijateta.

Iisraeli meistrivõistlused peatati 6. oktoobril Hamasi terrorirünnaku ja seejärel alanud Gaza sõja tõttu ning mängudega jätkati 28. novembril. Täpselt kaks nädalat tagasi pidas Maccabi oma esimese mängu liigas ning 94:74 võidukohtumises Herzliya Bnei vastu tegid leegionäridest kaasa James Webb III, Jasiel Rivero, Antonius Cleveland ja Josh Nebo. Näiteks jäid eemale tiimi suurimad staarid Wade Baldwin ja Lorenzo Brown.

23. detsembri kohtumisele Haifa vastu polnud leegionärid aga nõus Iisraeli reisima, tuues põhjuseks turvalisuse ja raha. Mida nad viimase all täpselt mõtlevad, pole praegu teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles