Peatreener Kloppiga kokku põrganud Liverpooli jalgpallur veedab jõulud haiglas

Toimetas Ville Arike
Copy
Liverpooli jalgpallur Kostas Tsimikas sõidab pärast kokkupõrget Bukayo Sakaga oma meeskonna peatreeneril Jürgen Klopil jalad alt. Kehvalt lõppes olukord just Tsimikasele.
Liverpooli jalgpallur Kostas Tsimikas sõidab pärast kokkupõrget Bukayo Sakaga oma meeskonna peatreeneril Jürgen Klopil jalad alt. Kehvalt lõppes olukord just Tsimikasele. Foto: Darren Staples/Sportimage/Cal Sport Media/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna mängijale Kostas Tsimikasele tulid jõulud äärmiselt kehvalt. Nimelt põrkas ta viimases liigamängus Arsenaliga kokku oma meeskonna peatreeneri Jürgen Klopiga, viidi otse väljakult haiglasse lõikuslauale, diagnoosiks oli rangluu murd.

Kreeklasest vasakkaitsja võitles küljejoone lähedal Arsenali mängija Bukayo Sakaga, sai tollelt müksu ning paiskus õnnetult vastu Kloppi.

Tehnilises alas viibinud Klopp kukkus kokkupõrka tagajärjel samuti, aga kinnitas, et tema ei saanud vigastada. «Annaksin talle oma rangluu, et ta jälle terve oleks. Mina olin tol hetkel täiesti korras. Arvasin, et Kostas on samuti, aga ta ütles, et see on katki,» ütles Klopp BBC vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles