Miljardisüst avaldas kriisis Unitedile kohe mõju

Postimees Sport
Copy
Manchester Unitedi päästeingliks kerkis Rasmus Höjlund (vasakul).
Manchester Unitedi päästeingliks kerkis Rasmus Höjlund (vasakul). Foto: Martin Rickett / PA / AP / Scanpix

Manchester United tuli teisipäevases Inglismaa meistriliiga kohtumises Aston Villa vastu välja kaheväravalisest kaotusseisust ja võttis lõpuks 3:2 võidu. Raskustes vaevleva meeskonna jaoks oli tegemist olulise võiduga, eriti kuna Briti miljardär Sir Jim Ratcliffe nõustus hiljuti ostma 25 protsenti klubi aktsiatest enam kui miljardi euro eest.

Mõnede hinnangul võis Old Traffordil toimunud kohtumises näha natuke Sir Alex Fergusoni aegset Unitedit. 26. minutiks 0:2 kaotusseisu jäänud United võitles edasi ning teise poolaja alguses suudeti Alejandro Garnacho väravatest viigistada.

Võidule aitas Unitedi 20-aastase Taani koondislase Rasmus Höjlundi värav, kes lõpetas oma enam kui 1000 minutit kestnud väravapõua. Just Höjlundi emotsioonid võiduvärava löömise järel olid need, mis ähvardasid Old Traffordi ja seal viibinud punaste kuradite fännid taevasse tõsta.

Võit oli kindlasti oluline palsam Unitedi peatreeneri Erik ten Hagi hingele, sest hollandlase tool kõikus päris kõvasti. Jääb üle näha, kas kaheksa kaotuse kõrvale hooaja kümnenda võidu saanud United suudab head vormi hoida. Sel aastal on neil veel mängida Nottingham Forrestiga, kes on tabeli 16. klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles