VEFi põhitegija jääb kohtumisest Kalev/Cramoga kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dairis Bertans (palliga) üritab Gregor Arbetist mööda mängida.
Dairis Bertans (palliga) üritab Gregor Arbetist mööda mängida. Foto: Mihkel Maripuu

BC Kalev/Cramo kohtub homme Balti liiga veerandfinaalseeria otsustavas kohtumises Riia VEFiga. Viimati selgus, et VEFi poolel jääb vigastuse tõttu sellest matšist kõrvale Dairis Bertans.

Bertans vigastas viimati Läti liiga kohtumises Ventspilsi vastu pahkluud ja kindlasti jätab trauma ta laupäevasest matšist kõrvale, kirjutab apollo.lv.

Samas pole praegu ka teada, kui pikaks tema vigastuspaus kujuneb ning selles osas loodab mängumees selgust saada uue nädala alguses.

Veerandfinaalseeria teises kohtumises Kalev/Cramo vastu viibis Bertans väljakul üle 35 minuti (Bertansil oli VEFi ridades kõige suurem mängukoormus – toim.) ja viskas selle ajaga kümme punkti ja võttis kaks lauapalli. Avamängus jäi tema arvele kaks punkti, neli lauapalli ja neli resultatiivset söötu. Ühisliigas viskas ta sel hooajal keskmiselt 12,2 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles