Antonio Cassano naasis Milani treeningutele

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano (vasakul) loodab sellel hooajal veel väravaid tähistada.
Antonio Cassano (vasakul) loodab sellel hooajal veel väravaid tähistada. Foto: SCANPIX

Oktoobri lõpust alates väljakult eemal olnud itaalia ründaja Antonio Cassano naasis oma koduklubi AC Milani treeningutele.

Cassano südameprobleemid said alguse oktoobri lõpus pärast kohtumist AS Romaga. Cassano toimetati haiglasse, kus tal diagnoositi südameinfarkt. Novembri alguses tehti Itaalia koondise ründeässale ka edukas südameoperatsioon.

Nõrgemate treeningutega alustas Cassano juba jaanuaris ning tänaseks päevaks on ta naasnud põhimeeskonna juurde. AC Milan vaevleb hetkel küll erinevate vigastuste käes, kuid vaevalt Cassano mängitamisega kiirustama hakatkse.

Milani jaoks, kes viigistas Meistrite liiga veerandfinaali avamängus Barcelonaga, oleks enne hooaja otsustavaid mänge tegu väga olulise täiendusega. Samuti võib Cassano suvel liituda ka Itaalia koondisega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles