Röövlid tungisid tippklubi mängija koju ja lõid tema abikaasat näkku

Postimees Sport
Copy
Alexandre Letellier
Alexandre Letellier Foto: Matthieu Mirville / ZUMA Press Wire / Scanpix

Pariisi Saint-Germaini väravavahi Alexandre Letellier' ja tema perekonna koju tungisid röövlid, kes nõudis noa ähvardusel ehteid ja raha. Väidetavalt lõi üks varastest jalgpalluri naist näkku, kuid tänu politsei kiirele reageerimisele püüti enamik röövlitest kohapeal kinni.

Letellier on PSG varuväravavaht, kuid sellest hoolimata olid vargad võtnud tema kodu selgeks sihtmärgiks. Läinud nädala teisipäeva öösel kell 2 hakkas tööle Põhja-Prantsusmaal elava Letellier'ide kodu turvaalarm.

Kodus viibisid Alexandre, tema naine Chloe ning nende 2- ja 6-aastased lapsed. Kiirelt jõuti võtta ühendust politseiga, kuid ründajad tungisid kiiresti siseruumidesse ja ähvardasid Letellier'e noaga.

Prantsusmaa väljaande RMC teatel nõuti neilt raha ja ehteid ning Chloe Letellier'd löödi väidetavalt näopiirkonda. Tänu politsei kiirele reageerimisele suudeti kolm röövlit kohapeal arreteerida, vigastada sai üks politseinik.

33-aastane Letellier on PSG kasvandik ning pärast mängimist teistes Prantsusmaa kõrg- ja esiliiga klubides maandus ta 2020. aastal tagasi Prantsusmaa pealinnameeskonnas, kus on ametis kolmanda väravavahina. Väljakul käib ta enamasti PSG duubelmeeskonna eest, kuid on viimastel hooaegadel pääsenud nappideks minutiteks platsile ka Prantsusmaa kõrgliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles