VIDEO Kuldse Kristjani pälvinud vollenaiskond: see tähendab palju naiste võistkonnaspordile

Karl-Joosep Küngas
Copy

Aasta võistkonnaks valitud Eesti vollenaiskond tõdes, et säärane tunnustus on laiemalt oluline kogu õrnema soo võistkonnaspordialadele.

Tänavu Euroopa Hõbeliigas triumfeerinud vollenaiskonna Kuldse Kristjani ulatas vollenaiskonna kaptenile Liis Kiviloole üle olümpiahõbe Tõnu Endrekson. Oma kõnes tunnustas Kiviloo kogu naiskonda ja tõdes, et säärane tiitel on tähtis kogu naiste võistkonnaspordile.

«Pole paremat punti või kedagi teist, kellega ma kujutaks ette Hõbeliiga finaali eel riietusruumis Käärijä «Cha cha cha»'d laulmas või selle järgi tantsimas. Aitäh tüdrukud, et olete selle platsi- ja väliseaja nii lahedaks teinud.

Lisaks võin tänada kõiki, kes meie poolt hääletasid. See tähendab meile nii palju ja üleüldse laiemalt naiste võistkonnaspordialadele üleüldisiselt. Aitäh neile, kes on teinud selle kõik võimalikuks ehk meie kõige lähedasemad, kelle ajast oleme kõige rohkem ohverdanud – meie perekonnaliikmed, sõbrad. Aitäh alaliit, kes sa oled loonud meie jaoks kõige paremad tingimused ja fännid.

Kõik need pisikesed tüdrukud, kes te täna vaatate, kes te käisite EMil ja saite indu. Pange täiega edasi, sest me tahame teid siin laval näha ja suuri tegusid tegemas. Aitäh kõigile,» lausus Kiviloo tänukõnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles