VIDEO Drell kordas USAs punktirekordit

Karl Mihkel Eller
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Windy City Bulls/Facebook

Eesti korvpallikoondislane ja NBA klubiga Chicago Bulls lepingu sõlminud Henri Drell mängis läinud ööl G-liigas, kus kordas Windy City Bullsi ridades oma selle liiga punktirekordit ja viskas 23 silma.

Bulls kaotas üles ja alla kulgenud mängu 110:111 Greensboro Swarmile, kuid Dell tegi sellest hoolimata ühe oma parima etteaste teisel pool Atlandi ookeani. Chris Clemonsi järel, kelle arvele jäi 30 punkti, oli Drell Bullsi resultatiivsuselt teine mängija.

Esimesel poolajal tagaajajarollis olnud Bulls haaras teisel poolajal juhtohjad, kuid neil tuli lõpuks ikkagi Swarmi paremust tunnistada. Drelli arvele jäi 35 minutiga 23 punkti, 6 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu.

23 punktiga kordas Drell oma G-liiga punktirekordit, mis pärineb eelmise aasta 9. detsembrist, kui ta viskas Fort Mayne Mad Antsi vastu 129:119 võidumängus samuti 23 punkti.

Drell sõlmis NBA klubiga Chicago Bulls detsembris kahepoolse lepingu, kuid pole veel oma debüüti maailma tugevaimas korvpalliliigas teinud. Läinud ööl võitis Bulls koduplatsil Philadelphia 76ersit 105:92.

Eesti koondislase tööandjale oli tegemist 15 võiduga ning nii hoitakse kinni idakonverentsi 10. kohast ehk viimasest positsioonist, mis aitaks nad play-in- mängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles