Klavan: Hollandi liigas sellist survet meile peale ei panda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (punases) kohtumises Valencia vastu.
Ragnar Klavan (punases) kohtumises Valencia vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi AZ Alkmaar alistas eile Euroopa liiga veerandfinaali avakohtumises koduväljakul 2:1 Hispaania tippklubi Valencia.

Võitjate poolel terve kohtumise kaasa teinud Klavan tunnistas, et tegemist oli väga tugeva vastasega, keda rahuldas ka tõenäoliselt matši lõppseis.

«Nad olid ikka väga head ning võõrsil löödud värav pakub neile kindlasti rahulolu. Ka meie oleme muidugi võiduga rahul, kuid kodus on nad väga tugevad ja selles suhtes nukralt nad siit ära ei sõitnud,» märkis Klavan. «Kui oleksime 2:0 võitnud, siis võiksime ennast oluliselt kindlamini tunda.»

Samas tunnistas eestlane, et võrreldes Hollandi liiga võistkondadega oli Hispaania meistrivõistlustel kolmandal kohal olev Valencia ikka teisest puust vastane.

«Seda oli ette teada, et tuleb raske kohtumine. Nende ründajad survestasid meid päris palju ja seetõttu ei saanud me mängida ka päris sellist mängu nagu oleme harjunud. Hollandi liigas sellist survet meile peale ei panda, vastaste tase oli ikka kõva,» tunnistas Klavan.

Kui pikalt püsis Alkmaar tiitliheitluses kolmes sarjas, siis eelmisel nädalal langeti konkurentsist Hollandi karikasarjas, kus poolfinaalis jäädi 2:4 alla Heraclesele. «Kindlasti tahame midagi võita. Järgmisel nädalal on kavas karikafinaal ning on kahju, et me nüüd seal mängida ei saa,» sõnas Klavan. «Hollandi liigas ootavad ka meid nüüd ees tõsised proovikivid (Liidrikohal olev Alkmaar kohtub Hollandi liigas nüüd järjest Vitesse, Twente ja PSVga – toim.) ja nende järel saab mõndagi selgemaks.»

Euroopa liiga veerandfinaali korduskohtumine peetakse 5. aprillil Valencia kodustaadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles