VIDEO USA telekanal kuulutas spordiässa surnuks. Ekslikult!

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Pesapallur Frank Thomas. Tema mullu ei surnud.
Pesapallur Frank Thomas. Tema mullu ei surnud. Foto: By File:Frank_Thomas_1997.jpg: clare_and_benderivative work: User:Delaywaves - This file was derived from: Frank Thomas 1997.jpg:, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30490325

USA telekanal Fox News tegi aasta lõpus kokkuvõtte, kus meenutati ka neid kuulsusi, kes 2023. aastal meie hulgast lahkusid. Kui muidu oli kõik õige, siis ühe inimese osas tehti suur apsakas.

Fox tahtis meenutada eelmise aasta 16. jaanuaril surnud pesapallurit Frank Thomast. 1950. ja 60. aastatel ilma teinud valgenahalist ameeriklast, kelle eluküünal kustus 93-aastaselt.

Kui Foxi klipis oli nimi õige, siis näidati seal valet mängijat. Nimelt on olemas ka üks teine endine tipp-pesapallur Frank Thomas, kuid tema on 55-aastane ja mustanahaline. Foxi kokkuvõttes oli aga just tema, ehkki kunagine täht on elus.

«Daamid ja härrad, mul on väga kahju, et mu endine tööandja oli nõnda hooletu. Jah, olen elus ja kõik on hästi. Ka mina ei saa juhtunust aru,» kirjutas viis korda pesapalliliiga MLB Tähtede mängule valitud Thomas sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles