Kas kaks meest jagavad mäenädala tiitli? Nurmsalu: ärme unusta Stefan Krafti!

Ville Arike
, reporter
Copy
Nende meeste seast tasub otsida nelja hüppemäe turnee üldvõitjat. Avaetapil Oberstdorfis poodiumile kerkinud Ryoyu Kobayashi (vasakult), Andreas Wellinger ja Stefan Kraft on ka kokkuvõttes praegu kolm paremat.
Nende meeste seast tasub otsida nelja hüppemäe turnee üldvõitjat. Avaetapil Oberstdorfis poodiumile kerkinud Ryoyu Kobayashi (vasakult), Andreas Wellinger ja Stefan Kraft on ka kokkuvõttes praegu kolm paremat. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Tiitlivõistlustevabal hooajal on selgelt tähtsaimaks võistluseks Kesk-Euroopa nelja hüppemäe turnee, kus kahe esimese etapiga rebisid end teistest lahti sakslane Andreas Wellinger ja jaapanlane Ryoyu Kobayashi. Meie endine tippmees Kaarel Nurmsalu usub, et esikohanõudlejaid leidub veelgi.

«Ärme unusta Stefan Krafti! Ta on austerlane ning võistlused Austria mägedel alles algavad. Sealhulgas Krafti kodumäel Bischofshofenis, kus ennegi on asju ümber jagatud,» usub Nurmsalu, et kõva vaatemäng seisab veel ees.

Kraft läks mäenädalale vastu selge soosikuna, sest ta oli hooaja kaheksast esimesest MK-etapist võitnud koguni viis, sealhulgas viimase jõulude eel peetud võistluse Šveitsis Engelbergis. Ent Lõuna-Saksamaal, reedel Oberstdorfis ja esmaspäeval Garmisch-Partenkirchenis pidi ta leppima vastavalt kolmanda ja kuuenda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles