Eurosarjas mänginud eestlane jäi klubita

Karl Mihkel Eller
Copy
Karl Johan Lips (vasakul palliga).
Karl Johan Lips (vasakul palliga). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallur Karl Johan Lips ja Bulgaaria kõrgliigasse kuuluv Botevgradi Balkan lõpetasid koostöö. Aasta esimestel päevadel teatas klubi uus peatreener Nebojsa Knežević, et eestlane ei kuulu enam nende ridadesse.

Eelmisel hooajal Eesti-Läti ühisliigas Viimsi meeskonnas mänginud Lips liitus suvel Balkaniga ning sai nendega edukalt mängida ka FIBA Europe Cupil. Lipsu arvele jäi Bulgaaria kõrgliigas 14 kohtumist ning keskmiselt kogus ta 12 punkti ja viis lauapalli.

Hooaja esimene pool oli klubi jaoks edukas, kuid aasta viimased kuud ei läinud loodetud rada mööda. Detsembri eelviimasel päeval teatas klubi, et senise peatreener Petar Zlatanoviciga on leping lõpetatud. Uus loots asus kohe muutusi tegema ja kahjuks oli üks esimesi klubist lahkuja Lips.

«Peatreener Nebojsa Kneževići tehtud otsuse järgi ei kuulu klubisse enam Devin Harris ja Karl Johan Lips. Nendele positsioonidele otsitakse uusi mängijaid,» seisis Balkani teates. Nii nagu Lips, kuulus ka Harris eelmisel hooajal Viimsi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles