JÄRELVAADATAV Võru Barrus alustas uut aastat magusa võiduga

Postimees Sport
Copy

Võru VK Barrus alustas uut aastat võidukalt, olles Cronimet liiga tänases ainsas kohtumises 3:0 (25:12, 25:16, 25:19) üle Ezerzeme/DU.

Võru resultatiivseim oli Robin Kahu, kes tõi 10 punkti (efektiivsus +8, rünnak 57%), Renato Oliveiro Santos toetas teda 9 (+6, 57%) ja Kristo Kollo 8 (+6, 64%) punktiga. Vastaste parim oli Dmitrijs Meinerts 4 (+1, 33%) punktiga. 

Võru vastuvõtt oli 54% ja rünnak 57%. Blokist teeniti 7 punkti ja servijoonelt virutati 10 eksimuse kõrvale 4 ässa. Ezerzeme vastuvõtt oli 38% ja rünnak 25%, blokipunkte ei teenitud ja servijoonel virutati 5 eksimuse kõrvale üks äss.

Liigatabelis on mõlemal klubil nüüd ette näidata seitse võitu, kuid punktivõrdluses jääb siiski peale Ezerzeme, kes on kolmas.

Cronimet liiga tabeliseis.
Cronimet liiga tabeliseis. Foto: Baltiliiga.ee

Enne mängu:

Barruse leiab liigatabelis neljandalt kohalt, 12 mänguga on neil ette näidata kuus võitu ja kuus kaotust. Ezerzeme on tabelis täpselt nende ees: seitse võitu ja kuus kaotust.

Kui võistkonnad novembris esimest korda kohtusid, jäi 3:2 peale Võru Barrus. 

Võru peatreeneri Oliver Lüütsepa sõnunl kulus vahepealne jõulupuhkus kõigile ära. «See väike eemalolek oli nii füüsiliselt kui vaimselt vajalik, aitab paremini keskenduda ja toob uue hingamise. Teisipäevast oleme taas ühiselt treeninud ja seis pole väga halb. Suure muutuse pidi üle elama meie brasiillane Renato, kel oli kodumaal 30 kraadi sooja ja kes on Eestisse naastes siin pidanud 50 kraadise muutuse üle elama. Aga ta sai eile (neljapäeval – toim.) villased sokid, nii et vast saab hakkama,» sõnas peatreener, kes tahab Daugavpilsi vastu kindlasti võitu.

«Eelmine mäng olin pettunud selle 3:2 tulemusega, sest tundsin, et olime neist üle. Aga nad on ikkagi tabeli kolmandad ja midagi on nad seal olemiseks ju teinud. Anname vastasele au, aga tahan kindlasti kodus ennekõike võitu, aga loodan ka kolme punkti teenida. Tabeliseisu osas on meil punkte hädasti vaja, et vahed suuremaks ei läheks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles