Regina Ermits tegi karjääri ühe parema esituse, sünnipäeva tähistanud Tuuli Tomingas samuti punktidel

Karl-Joosep Küngas
Copy
Regina Ermits
Regina Ermits Foto: Reiko Kolatsk

Laskesuusatamise MK-sarja osavõistlus Oberhofis jätkus naiste sprindiga. Võistluse võitis MK-sarja üldliider Justine Braisaz-Bouchet. Eesti koondise parimana teenis Regina Ermits 25. koha.

Oberhofi keerulistes oludes peetud võistluses pidasid tulise lahingu võidu nimel Prantsusmaa ja Saksamaa laskesuusatajad. Lõpuks mahtus kogu esikolmik 4,6 sekundi sisse. Esikoha noppis lasketiirudes kaks eksimust teinud MK-sarja üldliider Braisaz-Bouchet. Prantslanna edestas 4,4 sekundiga sakslannat Franziska Preussi, kes oli omakorda 0,2ga parem Sophie Chauveau'st.

Ilusa esituse pakkusid ka Eesti koondise liidrid. Hooaja edukaima sõidu tegi püstitiirus ainsa eksimuse teinud Ermits, kes teenis 25. koha. Võitjale kogunes kaotust lõpuks 1.37,3. Eile 29. sünnipäeva tähistanud Tuuli Tomingas finišeerus kohe Ermitsa taga 26. kohaga. Püstitiirus kaks eksimust teinud Tomingas jäi võitjast 1.45,0 kaugusele.

Jälitussõitu jõudis ka Susan Külm, kes jäi napilt punktikohalt välja. Ka temal jäi lasketiirudes üles kaks märki ning kaotust Braisaz-Bouchet'le kogunes 2.13,0. See andis täna 44. koha.

Viimase Eesti koondislasena oli võistlustules Hanna-Brita Kaasik, kes alustas võistlust väga korralikult, ent püsitiiru kaks eksimust ei lubanud karjääris esimest korda jälitussõitu pürgida. Lõpuks leppis Kaasik 3.26,4 kaotuse juures 71. kohaga, mis tähistab tema karjääri parimat MK-sarjas.

Naiste jaoks jätkub Oberhofi MK-etapp juba homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles