Heiko Rannula: tegime hooaja parima kodumängu

Ville Arike
, reporter
Copy
Heiko Rannula.
Heiko Rannula. Foto: Madis Veltman

Nii nagu BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula enne mängu BC Prometeiga soovis, suutsidki tema hoolealused hoida tempot enda kontrolli all ja see tõi võidu 80:65. Mõistagi jäi juhendaja asjade niisuguse käiguga rahule.

«Emotsioon on kindlasti hea, tegime hooaja parima kodumängu!» kiitis Rannula. (Vahemärkusena: hooaja parimaks võõrsilmänguks saab pidada 78:71 võitu novembris Zaragozas sealse Casademonti üle.). «Saime tänaseks mänguks pikalt valmistuda ning mul on hea meel, et asjad toimisid. Täismaja aitas kõvasti kaasa ning loodetavasti tuleb publik saali edaspidigi,» jätkas Kalevi juhendaja.

Poolteise kuu eest Riias peetud esimese ringi mängus oli Kalev jäänud selgelt Prometei rongi alla – kaotus tuli numbritega 72:103. Mis nüüd teistmoodi oli? «Peame nendega suutma mängida 70-80 punkti suunas ning selle rütmi saimegi täna kätte. Lisaks toimisid avamänguga võrreldes tehtud väikesed muudatused. Me ei lasknud neil pick'n'roll'idest samamoodi korve saada, lisaks leidsime vasturohtu nende pikale koosseisule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles