Bø vastas kriitikale

Karl Mihkel Eller
Copy
Johannes Thingnes Bø
Johannes Thingnes Bø Foto: Julia Kneissl / Sport Press Photo via ZUMA Press / Scanpix

Rootsi murdmaasuusataja William Poromaa andis läinud nädalal mõista, et temale laskesuusatamine ei meeldi ning et selle ala harrastajad polegi nagu päris suusatajad. Sellele kriitikale vastas Norra laskesuusaäss Johannes Thingnes Bø, kes arvas, et teeks Poromaale ka klassikatehnikas suusatades tuule alla.

23-aastane Poromaa ütles Rootsi ringhäälingule (SVT), et laskesuusatamisest rääkimine võib talle olla päästikuks, sest talle lihtsalt ei meeldi see ala. «Mind võib kettasse ajada teadmine, et laskesuusatamine meeldib väga paljudele. Laskesuusatajad pole otseselt ebaõnnestunud murdmaasuusatajad, aga kurat võtaks, kui ikka kiirelt suusatada on natuke raske, siis võiks ju proovida vahepeal natuke puhata ja märki lasta,» arvas Poromaa aasta alguses antud intervjuus.

Norra ajaleht Dagbladet uuris, mida arvab sellest viiekordne olümpiavõitja ja 17-kordne maailmameister Bø. «Tulemused ei räägi praegu tema kasuks, nii et ma kujutan ette, et see on tema viis, kuidas püsida meedia huviorbiidis. Ausalt öeldes, arvestades tema hiljutist vormi, arvan, et suudan teda isegi klassikatehnikas võita,» ütles Bø.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles